Els divendres qui ha dit que són avorrits?

El Divendres a les 15 h vaig agafar el tren, camí a la capital per reunir-me amb els/les companyes de classe, vam quedar a sota l’Arc de Triomf, allà ens esperava una gran tarda, va sortir el sol, no feia aire un gran dia de tardor per conèixer molts vins i D.O de casa nostre, una de les coses que em va sobtar gratament va ser el preu, molt econòmic.
El primer vi que vaig tastar va ser un vi jueu, ostres!!!, ens van explicar com es fa i la característica de ser jueu, despès ens vam endinsar a l’Empordà, quins vins de pansa rosada l’autòctona, la tramuntana es nota a cada glop de vi.
La fira era de gom a gom, uns 50 estants de la D.O Alella hi eren 2, Quim Batllè i Alta Alella.
Va ser una tarda molt enriquidora, va ser genial acabar així el divendres de tardor.

Aquí ús deixo un enllaç perquè ús impregneu de la fira i del caliu:

37a Mostra de vins i caves de Catalunya

 

Deixa un comentari