copatges de vins i caves

El dijous va ser un dia on havíem d’obrir la ment, vam provar 6 maridatges, tots bons i sorprenents, vam riure molt i això va alegrar la màgia que es va crear i els panellets van sortir brutals!!! Ús parlaré dels 3 millors des del meu punt de vista.

 

1.El panellet aixafat prudentment amb una fina capa de tomàquet fregit i una piràmide de formatge trufat amb una fulla d’alfàbrega li donava un gust i olor sorprenen va ser el toc.
Vi: Rosa la guapa, varietat: Garnatxa Blanca, Moscatell d’Alexandria 10.5 €.

2. El segon visualment em va sobtar gratament, era farcit de sobrassada amb codony i duia caviar pel crec que tant ens agrada.
Vi: Pinord, La Lluna, varietat: Xarel·lo, 23 €.

3. El tercer farcit de parmesà amb una capa d’alvocat.
Vi: Artium, Brut nature, varietat: Xarel·lo: 40%, Macabeu: 40% Parellada: 20% 8 €.

Deixa un comentari